Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
 
 

InZicht

1. Wanneer ben je InZicht gestart?
In maart 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK. Eerst combineerde ik mijn onderneming met een baan, maar al snel besloot ik volledig zelfstandig verder te gaan.

2. Welke diensten of producten lever je?
Communicatietrainingen waarbij ik vaak gebruikmaak van DISC- en drijfverenassessments om inzicht te geven in diverse communicatiestijlen. Samen met Praktijk de Sinneblom,
gespecialiseerd in haptotherapie, bied ik een training aan waarin je leert hoe gedragsstijlen van invloed zijn op je lichaam. We richten ons op denken, doen en voelen. Ook werk ik als HR-
adviseur, waarbij ik organisaties tijdelijke ondersteuning bied bij personeelsvraagstukken. Ik sta klaar om op het juiste moment de nodige ondersteuning te bieden en denk mee in de
strategische HR-ontwikkeling van organisaties.

3. Hoe belangrijk is een (klanten)netwerk voor jouw onderneming?
Een netwerk is essentieel, omdat het belangrijk is dat mensen weten wat ik doe en hoe ik van waarde kan zijn voor hen. Tot op heden heb ik via mijn netwerk verschillende kansen ontdekt en mooie opdrachten weten te verwerven. Ik geloof in het versterken van elkaar binnen de regio, en daarom vind ik een goed netwerk belangrijk.

4. Waar wil je als ondernemer nog in groeien?
Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Momenteel verdiep ik me in (familie)opstel-
lingen, zodat ik deze kennis kan integreren in mijn trainingen, coaching en advieswerk. Door continu aan mezelf te werken, kan ik nog effectiever ondersteuning bieden in diverse trainingen en trajecten. Mijn volgende uitdaging is om mijn aanbod aan trainingen verder uit te breiden en te laten groeien.

5. Wat zijn de grootste uitdagingen binnen het ondernemen?
Het maken van keuzes, dit komt mede door mijn brede interesse. Bovendien ervaar ik het positioneren van mezelf als trainer als een uitdaging.

6. Waar ben je het meest trots op?
Dat ik de stap heb gezet om, vanuit een veilige en zekere baan in loondienst, zelfstandig te gaan ondernemen. Het is fantastisch om te zien dat ik een uitgebreid netwerk heb opgebouwd en op die manier opdrachten heb kunnen aantrekken. Bovendien koester ik mijn vaste klanten.

7. Wat is het grootste voordeel aan het ondernemen?
De vrijheid, zowel qua werkdagen en -tijden als de diversiteit aan opdrachten die op mijn pad komen. In een druk gezin, in combinatie met mantelzorg is de flexibiliteit bijzonder prettig.

8. Hoe belangrijk is zichtbaarheid voor jou?
Nu ik mij meer toeleg op het aanbieden van trainingen, realiseer ik me hoe cruciaal zichtbaarheid is. Het is essentieel dat mensen weten wat ik precies te bieden heb. Daarom zal ik de komende tijd mijn focus richten op het vergroten van mijn zichtbaarheid.

9. Wat inspireert jou?
Het geeft me veel energie en inspiratie om door te gaan met wat ik doe en kan. Wanneer ik zie dat mensen naar me toe komen met vragen, en na feedback, training of andere ondersteuning nieuwe inzichten krijgen en op welke manier dan ook groeien.

10. Heb je nog tips voor startende ondernemers?
Doe wat je leuk vindt, blijf bij je zelf en laat je niet van de wijs brengen als het even niet lukt. 


Neem contact op met:
InZicht(bekijk bedrijfspagina)
Oosteinde 51, 9079 LA Sint Jacobiparochie
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!

10 vragen

aan onze ondernemers...