Waadhoeke zakelijke dienstverlening
Waadhoeke zakelijke dienstverlening
 
 

InZicht

Inzicht; P&O, training en persoonlijke ontwikkeling.
 
Ik geloof in de kracht van zelfreflectie en bewustwording. Om hier toe te komen is soms een spiegel nodig, een spiegel die ik graag wil zijn. Of dit nu is tijdens coaching, een training of in mijn werk als HR adviseur. Met als doel inzicht geven in talenten, valkuilen, eigen overtuigingen en om persoonlijke ontwikkeling en groei te ondersteunen.
 
Hoe ik dit doe:
-  Communicatietrainingen;
 
Verbindend communiceren
Door middel van de DISC methode leer je de gedragsstijlen bij jezelf én de ander herkennen, maar tijdens deze training leer je ook wat het effect is van deze gedragsstijlen op jouw lijf. Denken, doen én voelen. Authentiek communiceren.
 
DISC en Drijfveren
Door het inzetten van de disc en drijfveren assessments krijg je inzicht in je eigen gedragsstijl en dat van anderen en leer je wat jou in beweging brengt. Dit is een mooi ondersteunend middel bij onder andere loopbaanvraagstukken, werving nieuwe collega´s, maar ook om meer inzicht te krijgen in hoe de communicatie binnen teams werkt.
 
Op maat gemaakte trainingen
Speciaal geschreven voor jouw wensen en behoeften binnen een team of organisatie.
 
- HR Advies;
Tijdelijke ondersteuning bij personeelsvraagstukken. Voor jouw organisatie de juiste ondersteuning op het moment dat jij het nodig hebt.
 
Ellen: to-the-point, positief kritisch, nuchter ingesteld en een vleugje humor mag niet ontbreken. Neem contact op voor meer informatie, ik denk graag met je mee.
 
Oosteinde 51, 9079 LA Sint Jacobiparochie
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!