Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
 
 

Uiting Reclame

1. Wanneer is Uiting Reclame van start gegaan?
Uiting Reclame is op 1 november 2010 gestart en bestaat alweer 12,5 jaar.

2. Welke diensten of producten lever je?
Uiting Reclame is een creatief en uitvoerend fullservice reclamebedrijf uit Franeker. Wij bedenken en ontwikkelen de totaaloplossingen voor uiteenlopende promotie & reclame uitingen. U moet dan denken aan gevelreclame, autobelettering, lichtreclame, bewegwijzering,  wandprints en nog veel meer. Voor zowel binnen- als buitenreclame ben je bij Uiting aan het juiste adres.

3. Hoe belangrijk is een (klanten)netwerk voor jouw onderneming?
Een klantennetwerk is zeker belangrijk, voor nieuwe opdrachten, maar ook om mee samen te werken en zo krachten te bundelen. Ook als conculega bedrijven kun je beter samenwerken om zo mooie projecten te realiseren.

4. Waar wil je als ondernemer nog in groeien?
De zichtbaarheid nog meer uitbreiden is één van de groeipunten die op de planning staat. Afspraken nakomen en service bieden blijven uiteraard altijd hoog in het vaandel staan.

5. Wat zijn de grootste uitdagingen binnen het ondernemen?
Een grote uitdaging is zeker de goede balans te vinden tussen werk en privé. Er is meer in het leven dan alleen gas erop. Genieten is misschien nog wel belangrijker.

6. Waar ben je het meest trots op?
In principe ben ik trots op alle projecten, of het nu een kleine bootsticker is of de complete restyling van een schoolgebouw. Natuurlijk zijn er altijd de kersen op de taart waar mensen mij op attenderen van “wat een mooi eindresultaat” is dat geworden.

7. Wat is het grootste voordeel aan het ondernemen?
Een voordeel is de mate van vrijheid en het zelf plannen van de werkzaamheden, zo is in het reclamevak geen dag hetzelfde en verveeld het nooit. Ook bezig zijn met het creëren van mooie opvallende uitingen en het bedenken van het uitvoertraject beschouw ik als een groot voordeel.

8. Hoe belangrijk is zichtbaarheid voor jou?
Zoals de bus al vermeld is “opvallen” zeer belangrijk voor de zichtbaarheid van het bedrijf, het is toch een visitekaartje waarmee je potentiële klanten kunt werven. In de reclamebranch is je zelf presenteren door de uitgevoerde werkzaamheden een must.

9. Wat inspireert jou?
Wat mij inspireert is wat ik dagelijks om mij heen zie, ik kan dan ook moeilijk in een winkelstraat lopen en dan niet naar alle reclame-uitingen kijken, en dan daar inspiratie uithalen voor weer nieuwe projecten.

10. Heb je nog tips voor startende ondernemers?
Ik heb niet echt tips voor de startende ondernemers, volg je gevoel en zoek eventueel raad bij anderen. Laat je niet beïnvloeden door negativiteit en bewandel je eigen pad. Er zullen dingen fout gaan maar probeer altijd te denken in oplossingen.


Neem contact op met:
Uiting Reclame(bekijk bedrijfspagina)
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!

10 vragen

aan onze ondernemers...