Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
 
 

Sportcentrum Het Noord

1. Wanneer is Sportcentrum het Noord gestart?
In 2011 zijn we gestart met groepslessen onder de naam Betterfit in & outdoor sport. In 2014 hebben we Optifit opgericht in samenwerking met Optimaal personal training om het aanbod uit te breiden met functionele trainingen binnen en buiten. In maart 2018 zijn we verhuisd met Optifit en Betterfit naar de huidige locatie op het Noord en zijn we onder de naam ‘Sportcentrum het Noord’ verder gegaan.

2. Welke diensten of producten lever je?
Op dit moment bieden wij een groot aanbod van groepslessen aan, fitness, gewichtheffen, personal training en kan je terecht bij ons voor coaching, leefstijl en voedingsadvies onder begeleiding van de gewichtsconsulent. Daarnaast beschikken wij over twee squashbanen en is ook de fysiotherapeut en diëtist bij ons gevestigd.

3. Hoe belangrijk is een (klanten)netwerk voor jouw onderneming?
Onmisbaar, de markt is erg veranderd de afgelopen jaren en om hier goed om in te spelen is een netwerk erg belangrijk.

4. Waar wil je als ondernemer nog in groeien?
Nog verder uitbreiden met ons huidige aanbod, maar ook nieuwe activiteiten toevoegen. Voor mij persoonlijk is het groeien op het gebied van creativiteit daardoor van belang.

5. Wat zijn de grootste uitdagingen binnen het ondernemen?
Inspelen op veranderingen in de externe omgeving.

6. Waar ben je het meest trots op?
Wat we hier in 5 jaar bereikt hebben samen met onze leden. We zijn hier gestart met een relatief kleine groep leden en een beperkt aanbod, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot volwaardig sportcentrum dat nog steeds blijft groeien. Daarnaast zijn we bezig om dit jaar energieneutraal, aardgasvrij en zelfvoorzienend te worden en daar zijn we best een beetje trots op.

7. Wat is het grootste voordeel aan het ondernemen?
Voor mij is het grootste voordeel de afwisseling in de werkzaamheden en de vrijheid die je daarin hebt om je eigen ideeën uit te voeren.

8. Hoe belangrijk is zichtbaarheid voor jou?
Erg belangrijk, we hebben een top locatie in het centrum, maar ook op social media zijn we erg actief. Daarnaast organiseren we verschillende evenementen in of buiten het ons sportcentrum.

9. Wat inspireert jou?
Het succes van innovatie en verandering.

10. Heb je nog tips voor startende ondernemers?
Ik denk dat het belangrijk is om duidelijk te hebben wat je wil bereiken (doel) met je product/dienst en wat is er voor nodig om daar te komen.
 


Neem contact op met:
Sportcentrum Het Noord(bekijk bedrijfspagina)
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!

10 vragen

aan onze ondernemers...