Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
 
 

Praktijk InnerEnergy

1. Wanneer ben je InnerEnergy gestart?
Tijdens mijn opleiding in 2012 ben ik gestart met mijn praktijk in IJlst. In 2020 zijn wij verhuisd naar Franeker en daar heb ik nu een praktijk aan huis. Vanaf juli 2024 heb ik wekelijks op dinsdagochtend een open spreekuur bij ‘t Noord, ingang aan het Noord 88.
Kijk voor je komt op mijn website of socials voor de juiste tijd.

2. Welke diensten of producten lever je?
Als Energetisch Therapeut begeleid ik mensen voor een korte of langere tijd bij hun fysieke of mentale hulpvragen. Een behandeling bestaat uit een gesprek en energiewerk, waarbij ik de energie van de cliënt opschoon. Ik werk vanuit een holistische visie: alles, zowel fysiek als mentaal, staat met elkaar in verbinding en werkt samen. Omdat ik met mijn zesde zintuig werk, kan ik, in samenspraak met de cliënt, indien gewenst, op een diepere zielslaag komen. Dit brengt vaak helderheid en kan leiden tot heling.

3. Hoe belangrijk is een (klanten)netwerk voor jouw onderneming?
Een (klanten)netwerk is heel belangrijk; het gaat niet alleen om de behandeling van de persoon. Een persoon is onderdeel van een groter systeem. Je kunt het zien als een vijver: de ene beweging brengt de andere in beweging.

4. Waar wil je als ondernemer nog in groeien?
In mijn vakgebied valt nog veel te ontdekken en te leren. Als Registertherapeut moet ik mij blijven bijscholen, zodat mijn cliënten, indien aanvullend verzekerd, een vergoeding kunnen ontvangen.

5. Wat zijn de grootste uitdagingen binnen het ondernemen?
De grootste uitdaging is het opnieuw opbouwen van naamsbekendheid binnen de gemeente Waadhoeke en het opbouwen van een nieuw netwerk met collega-therapeuten in de regio.

6. Waar ben je het meest trots op?
Ik ben het meest trots dat ik een stukje mag meelopen op het levenspad van mijn cliënten, zodat ze hun ‘levenskracht’ herontdekken. Letterlijk vaak lekkerder in hun vel komen te zitten en de uitdagingen van het leven weer beter aankunnen.

7. Wat is het grootste voordeel aan het ondernemen?
Het grootste voordeel is dat ik mijn behandelwijze kan afstemmen op de individuele persoon en niet gebonden ben aan een draaiboek van een grotere organisatie. De richtlijnen zijn uniform, maar de manier waarop ik daar invulling aan mag geven, is uniek. Net als ieder mens.

8. Hoe belangrijk is zichtbaarheid voor jou?
Zichtbaarheid is essentieel voor mij en mijn praktijk; cliënten willen graag weten bij wie ze hun hulpvraag neerleggen.

9. Wat inspireert jou?
Mijn inspiratie haal ik uit mijn werk: zowel het behandelen van de cliënten en de mooie gesprekken die ik regelmatig heb, als de scholingen die ik volg om bij te blijven in mijn vakgebied.

10. Heb je nog tips voor startende ondernemers?
Aan startende ondernemers geef ik graag mee: volg je hart, jij bent de professional in jouw eigen vakgebied. Wees niet bang om ervaren therapeuten om input te vragen; hiervoor zijn er vaak intervisiegroepen.


Neem contact op met:
Praktijk InnerEnergy(bekijk bedrijfspagina)
Folkert de Jongstraat 7, 8801 BH Franeker
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!

10 vragen

aan onze ondernemers...