Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers
Waadhoeke 10 vragen aan ondernemers

DJ R-W!N

1. Wanneer ben je als DJ gestart?
In 1992 ben ik begonnen met draaien als DJ op kleine feestjes. Sinds 1996 ben ik professioneel als DJ aan de slag in grote discotheken en horeca, ook ben ik met diverse discoshows onderweg. Daarnaast ben ik werkzaam als accountmanager bij een full-service entertainmentbureau.

2. Welke diensten of producten lever je?
Van bruiloft tot bedrijfsborrel en van dorpsfeest tot aan festival, voor ieder feest of evenement kan je bij mij terecht. Alles met betrekking tot beeld, licht, geluid & entertainment. (van Artiest/DJ tot Complete Discoshow, Karaoke, Silent-disco, Themafeest, enz enz.)

3. Hoe belangrijk is een (klanten)netwerk voor jouw onderneming?
Zonder goed netwerk ben je nergens. Klanten, maar zeker ook familie, vrienden en kennissen zijn in mijn netwerk zeer belangrijk, het heeft ook alles met de “gunfactor” te maken. De meeste aanvragen en opdrachten komen uit mijn eigen netwerk, voor elke opdracht ga ik met de klant in gesprek, om zo de wensen goed in kaart te kunnen brengen en op die manier maatwerk te leveren. Sinds kort ben ik ook aan de slag voor een full-service entertainment bedrijf, hierdoor breid mijn netwerk zich snel uit en kan ik nog beter inspelen op de wensen van de potentiele klant.

4. Waar wil je als ondernemer nog in groeien?
In een dynamische markt gebeurt er veel en is het belangrijk om je kennis op peil te houden. Elke dag leer je bij, als allround DJ moet je op de hoogte zijn van de nieuwste muziek en muziekstromingen, ook moet je goed kunnen werken met de benodigde DJ apparatuur. Op het gebied van professioneel beeld, licht en geluid zijn de mogelijkheden enorm, ook is hier veel ontwikkeling in. Ik probeer zoveel mogelijk hiervan op de hoogte te zijn en te blijven, daardoor kan ik nog beter inspelen op de wensen van mijn klant.

5. Wat zijn de grootste uitdagingen binnen het ondernemen?
Door de vele ondernemers die er zijn, is onderscheidend werken de sleutel voor succes. Bijna iedereen kent wel een artiest, DJ of muzikant. Dat maakt het extra uitdagend om een opdracht gegund te krijgen. 

6. Waar ben je het meest trots op?
Het meeste trots ben ik op mijn vrouw en kids, ik ben toch meestal in de weekenden onderweg, dus weinig thuis voor de gezinsdingen.

7. Wat is het grootste voordeel aan het ondernemen?
De vrijheid die je hebt als ondernemer is heel prettig, ondernemen is bezig zijn met je passie en geeft mij veel voldoening!

8. Hoe belangrijk is zichtbaarheid voor jou?
Zichtbaarheid is super belangrijk, zo probeer ik met name via socialmedia onder de aandacht te zijn en te blijven van de potentiele klanten.

9. Wat inspireert jou?
Muziek en tijd inspireren mij het meest.. 

10. Heb je nog tips voor startende ondernemers?
Blijf jezelf, lever goed werk, wees transparant en eerlijk. 


Neem contact op met:
DJ R-W!N(bekijk bedrijfspagina)
Jupiterbaan 12, 8802 BB Franeker
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!

10 vragen

aan onze ondernemers...