Waadhoeke zorg en welzijn
Waadhoeke zorg en welzijn
 
 

Zout & Licht Coaching

Coaching
We weten allemaal hoe het leven uitdagend en moeilijk kan zijn. En dat er niet altijd een antwoord is op alle problemen waarmee je te maken kunt krijgen. Zout en Licht Coaching is er om je te helpen.

Locatie
Zout & Licht Coaching is gewoon bij mij thuis. Kleinschalig en daarmee bij uitstek geschikt voor een persoonlijk gesprek in huiselijke sfeer.

Vrijblijvend
Om te beginnen kunnen jij en ik in een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdekken: wie ben jij, wie ben ik? Is er “de klik”? Is er een vertrouwensbasis om een individueel traject op te starten? Ont-moeten noem ik dit graag.

Mocht dat het geval zijn, dan plannen we een intakegesprek, waarbij we aan de hand van een uitgebreide vragenlijst samen gaan onderzoeken wat jouw hulpvraag is. Omdat iedereen uniek is en ik graag oog wil hebben voor jouw persoonlijke situatie is op voorhand niet aan te geven uit hoeveel sessies een coachtraject gaat bestaan. Maar voor mij staat voorop; het gaat om jou. Dus in samenspraak komen we vast tot het programma wat perfect past bij jou! In aanvang is er iedere week een gesprek, daarna tweewekelijks en in de afronding eens per drie tot vier weken.

Kennismaking
Heb je een vraag of wil je gratis een kennismaking aanvragen, neem dan contact met mij op.
 
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!