Waadhoeke zorg en welzijn
Waadhoeke zorg en welzijn
 
 

Zorghoeve Tritzum

Wij bieden dagbesteding in een rustige, vertrouwde en kleinschalige omgeving. Op onze boerderij krijgen deelnemers ondersteunende zorg met individuele aandacht op een laagdrempelig wijze.

Op de boerderij kunnen ze werken in diverse activiteiten zoals:
  • houtbewerking
  • groentetuin
  • theetuin
  • eten koken
  • dierverzorging
  • groenonderhoud.
Onze doelgroepen zijn volwassenen met een afstand tot de maatschappij. Dit kan komen door een (niet) aangeboren hersenletsel, verslavingsachtergrond, depressie, burn-out autisme of licht verstandelijke beperking.

We kijken naar wat de deelnemers nog wel kunnen en willen doen. Hier passen wij onze werkzaamheden op aan. De deelnemer is zijn eigen 'expert' als het gaat over zijn of haar voorkeuren en drijfveren. Dit combineren we met leuke activiteiten die de deelnemers in hun eigen tempo kunnen doen. Samen met de deelnemers maken we er een leuke tijd van.

Met Imkerij Huning fan Tritzum zorgen we voor een goede biodiversiteit. De bijen zorgen voor een goede bestuiving en daardoor een mooie oogst. Diverse soorten fruit en groente waarvan we ook heerlijk eten.
Maar vergeet ook niet de heerlijke honing. 2x per jaar slingeren we het vloeibare goud. De honing verkopen we in onze theetuin of op de markt.

Tevens hebben we een theetuin. In Theetuin Tritzum kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of eigen vruchtensap met een lekker stukje gebak. Allemaal mede door onze deelnemers gemaakt.

U bent van harte welkom om eens bij ons te komen kijken.
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!