Waadhoeke zorg en welzijn
Waadhoeke zorg en welzijn

Angela van der Ploeg | Dierentolk

Even voorstellen!!

Mijn naam is Angela van der Ploeg, ik ben o.a. gespecialiseerd in fotoreading (overleden) dier en mens, healing dieren en energetische huisreiniging. U kunt ook een Orakelkaart online aanvragen.

Voor wie?
Mijn werk als mensen en dierentolk kan op verschillende wijze worden ingezet.
• Men wil graag de oorzaak van een probleem bij zichzelf achterhalen,
• Men wil contact maken met zijn (overleden) huisdier,
• Men wil graag contact met een overleden dierbare,
• In je huis heerst onrust, negatieve energie en je wilt dit graag verholpen zien

Bekijk de website dierentolk en meer: dierentolk.angelavanderploeg.nl

Door heel Nederland.
Veel van mijn diensten zijn online diensten; dit wil zeggen dat men niet naar Franeker hoeft te komen. Op deze wijze kan ik iedereen van dienst zijn. Uiteraard kom ik wel bij de mensen thuis indien een woning energetisch gereinigd moet worden, voor een healing, luisterend oor en/of het begeleiden van een stervend huisdier.

Verder nog iets bijzonders?
Naast genoemde diensten ben ik steunpunt voor WordPress en Linux Mint, maak ik op geheel eigen wijze persoonlijke wens-/spirituele kaarten met een boodschap en maak ik acryl gietwerken en andere unieke kunst. Heel mooi om te geven als cadeautje voor een verjaardag, Valentijnsdag of gewoon zomaar, zie Webshop 123uniek.nl

Het is een mooie maar bijzondere combinatie: dieren en mensentolk en webdesigner; aan de ene kant het spirituele, aan de andere kant het aardse. Maar voor beiden geldt: alwetend, helder en zeer nauwkeurig.

Met een warme groet Angela van der Ploeg.
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!