Waadhoeke zakelijke dienstverlening
Waadhoeke zakelijke dienstverlening

Ynsjoch Nij Altoenae

Ynsjoch zorgt voor overzicht in je administratie
Actueel, transparant en eerlijk!

Belasting, wet- en regelgeving, het kan een behoorlijke last zijn wanneer je andere talenten hebt en je daar op wilt focussen. Maar het moet wel goed geregeld zijn, het mag niet teveel van je tijd kosten en je wilt je eigen beslissingen kunnen nemen. Bij Ynsjoch krijg je de ruimte om bezig te zijn met waar jij blij van wordt.

“Wij denken met je mee, richten je administratie voor je in en zorgen voor de periodieke aangiftes. Administratieve uitdagingen, vragen omtrent nieuwe regelgevingen of gewoon even sparren, je kunt altijd bij ons terecht. Kortom, laat je ontzorgen en laat ons doen waar wij goed in zijn zodat jij dat ook kunt.”

(Startende) ondernemers ontzorgen
Starters begeleiden bij administratie en alle mogelijke andere zaken die op een starter af komen, want dat kan overweldigend zijn. Ynsjoch let op de details en zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Zodat jij kunt doen, waar jij goed in bent.

“Grote en kleine klanten, ze zijn ons allemaal even dierbaar.”

Boekhouden is persoonlijk
Doel is om ondernemers te ontzorgen, om hen te helpen met financiële en fiscale zaken. Als boekhouder krijg je een kijkje in de keuken van ieders bedrijf en dat behelst meer dan alleen de cijfers. En iedere ondernemer heeft een andere werkwijze.

“Die werkwijze moeten wij leren kennen, en dat werkt het beste als we de persoon achter de onderneming ook ken. Soms bieden we alleen een luisterend oor of sparren we over lastige situaties.”

“Het mooie aan ons werk is de verscheidenheid aan basale vragen tot complexe vraagstukken en het persoonlijke contact. Wat echt verder gaat dan jaarrekeningen en btw aangiftes. Heel persoonlijk dus.”

 
Schuringaweg 15, 9072 AG Nij Altoenae
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!