Waadhoeke zakelijke dienstverlening
Waadhoeke zakelijke dienstverlening
 
 

Penstreken

Penstreken voor visuele communicatiekracht, veranderen met impact en groeiplezier!

Visuele communicatiekracht
Tekenen is een krachtige taal om ons te helpen elkaar beter te begrijpen en structuur aan te brengen in informatie. Het is een bijzonder krachtige manier van communiceren die goed aansluit bij hoe ons brein werkt. Bovendien helpt het om minder talige doelgroepen te bereiken. Ik breng de kern in beeld met praatplaten, infographics en informatie-illustraties, vaak van complexe informatie.  

Veranderen met impact 
Als facilitator begeleid ik groepen om hun doel te bereiken, denk bijvoorbeeld aan een brainstormsessie of een missie-visie traject. Vanuit een grondige voorbereiding op een luchtige, energieke en interactieve manier naar een gedragen resultaat, daar sta ik voor. 

Groeiplezier
Ik gun iedereen het plezier van leren met lef, liefde en luchtigheid. Door de inzet van visuele middelen, speelse werkvormen en experimenten laat ik professionals spelen, experimenteren en genieten van hun ontwikkeling. Ik ontwerp leerinterventies, serious games, en trainings- en coachingsmateriaal.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen? Bel, mail of app me voor een kennismaking met koffie bij Bruister (Harlingerweg 9 Franeker) of bij jou op kantoor!
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!