Waadhoeke zakelijke dienstverlening
Waadhoeke zakelijke dienstverlening
 
 

Hippe Zwik

Even voorstellen, Hippe Zwik!
Hippe Zwik is een webshop in woon-en modeaccessoires en gifts.
Naast de webshop is er ook een kleine gezellige winkel aan huis. Deze is elke vrijdag geopend van 10:00 uur tot 14:00 uur en 1x in de maand op zaterdag.
Je kunt je online bestelling ook afhalen buiten de openingstijden.
 
Naast woon-en modeaccessoires zoals sjaals en tassen verkopen zij ook allerlei kleine kadootjes zoals brievenbuskadootjes. Voor bijna elke gelegenheid is er wel een brievenbuskadootje. Als iemand een dierbare heeft verloren, of gewoon iemand een hart onder riem geven. Ook bij blije gebeurtenissen is er een kadootje. Bijvoorbeeld bij de geboorte van een baby of die lieve vriendin die altijd voor je klaar staat. Hippe Zwik in Tzummarum is een kleine gezellige winkel waarin veel aandacht wordt besteed aan het inpakken van jouw kadootje.

Wil je wat hulp in je zoektocht naar het perfecte kadootje, sjaal of tas?
….Kom gerust langs dan helpt Irene je met plezier verder.

Ben je op zoek naar hippe gifts, mode -en woonaccessoires?
Bij Hippe Zwik zit je goed!

Mijn naam is Irene Haakma-Zwik.
Ik kom uit een echte ondernemersfamilie, ondernemen zit dus in mijn bloed. Ik verkoop hippe gifts, mode- en woonaccessoires. Vandaar de naam “Hippe Zwik”.

Ik ben getrouwd met Jan en heb twee kinderen, Emma en Jelmer. Je kunt gerust zeggen, ik zit nooit stil! Ik doe alle werkzaamheden aan de webshop veelal zelf. Foto’s maken en bewerken, uploaden. Maar natuurlijk het allerleukste, op zoek naar leuke en hippe producten.

Elke bestelling die er binnenkomt tovert een lach op mijn gezicht! Ik zorg ervoor dat elke klant het als een feestje ervaart wanneer ze hun bestelling binnen krijgen. Ik vind het belangrijk om die glimlach door te geven.
Sjoerd Draijerstrjitte 37, 8851 HX Tzummarum
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!