Waadhoeke zakelijke dienstverlening
Waadhoeke zakelijke dienstverlening
 
 

Autowascentrum Dijkstra

Autowascentrum Dijkstra wast je auto schoon!
Wasstraat Franeker, bekend als Autowascentrum Dijkstra daar waar het verlenen van een uitstekende service met stip op 1 staat. Bij onze wasstraat wordt uw auto eerst grondig gereinigd, desgewenst wordt uw auto naar binnen gereden en voorzien wij u daarna van een goed advies. Ons doel is niet die enkele wasbeurt voor je auto, wij zien je graag weer bij ons terug als je voertuig weer gewassen moet worden. Bij ons kun je dus uitstekend terecht om je auto te wassen.

Bij Autowascentrum Dijkstra gebruiken we alleen de beste materialen en de beste schoonmaaktechnieken om je auto te wassen. Terwijl je wacht en geniet van onze koffie, ondergaat je auto één van de zes volautomatische wasprogramma’s. Van een volledig, uitgebreide behandeling tot even snel wassen en drogen. Een programma voor elk budget. Daarom Autowascentrum Dijkstra in Franeker (achter de Karwei)!

Openingstijden
Voor iedereen die overdag aan het werk is en 's avonds of in het weekend graag de auto wil wassen, is Autowascentrum Dijkstra in Franeker een uitkomst. Wij zijn 6 dagen in de week open. De doe-het-zelf boxen zijn altijd (24/7) geopend. Zo kom je -wat de gelegenheid ook is- altijd met een schone auto op je bestemming aan.

Maandag t/m Zaterdag van 09:00 -17:30u
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!