Waadhoeke winkels
Waadhoeke winkels
 
 

Welgeschikt Bloemen- en cadeaushop

Bestel via onze webshop!
Wil je vandaag nog bloemen laten bezorgen? Bestel je bloemen vóór 13.00 uur op onze webshop en wij bezorgen vandaag nog! In 3 stappen kun je bloemen bestellen en laten bezorgen op de plek waar jij het wilt.

Uitvaart
Voor veel mensen is het nadenken over een uitvaart niet vanzelfsprekend. In onze uitvaartwinkel willen wij dat graag doorbreken. Het geeft rust om te weten dat bepaalde zaken geregeld zijn, als iemand komt te overlijden. Nu staan nabestaanden vaak voor verrassingen en heeft men geen idee wat te doen. Graag helpen wij u om de keuzes te maken die bij u passen en deze vast te leggen.

Bedrijfsaankleding
Niets is zo belangrijk als een goede eerste indruk. Bij een goede eerste indruk komt bedrijfsaankleding om de hoek kijken. Een mooi aangekleed bedrijfspand geeft klanten en personeel het gevoel welkom te zijn. Bloemen en planten op de werkvloer dragen bij aan een positievere werksfeer en een lager ziekteverzuim, dit blijkt uit onderzoek van de Universiteit Wageningen.

Rouwarrangementen
Wil je een rouwstuk of rouwboeket bestellen voor een uitvaart? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwarrangementen. In onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod aan rouwbloemen in verschillende stijlen en kleuren. Hierdoor stel je altijd een rouwstuk naar wens samen om jouw dierbare een laatste dienst te bewijzen. 

Bruidsarrangementen
Het is de mooiste dag van je leven. Alles staat in het teken van jullie. De liefde wordt bezegeld, het ‘ja’- woord er eindelijk uit. Jullie zijn op je allermooist. En bloemen? Die maken het af. Dat moet perfect zijn.

Bloemenabonnement.
Altijd verse bloemen!: Een fijne leefomgeving, dat staat op nummer één! Het bloemenabonnement van Welgeschikt zorgt voor nét dat beetje meer, waardoor jijzelf en het hele gezin extra geniet van thuis.

 
Leeuwarderend 8, 8801 LL Franeker
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!