Waadhoeke winkels
Waadhoeke winkels
 
 

Slagerij Walburg

Uw zelfslachtende Friesche Ambachtelijke Slager

Geniet de hele week van ons eerste klas vlees, door dit online bij ons te bestellen. Wij  bezorgen de bestellingen bij thuis of je kan het afhalen in de winkel (4 dagen). Op vrijdag en zaterdag zijn wij gewoon geopend; op deze dagen hoef je niet te bestellen van te voren, wij snijden het vlees dan vers voor u af.

Wij zijn een slagerij waar nog zelf wordt geslacht. Koeien, lammeren, geiten, kalveren en varkens, en dat alles in onze modern ingerichte slachtplaats. Daarbij hebben wij ook een worstmakerij waar we zelf onze worst en vleeswaren maken.

We werken met puur vlees, en dat proef je! Als vakman met kennis van zaken weet uw slager dat niet alleen de slachting en productie belangrijk is. De herkomst van het vlees, daar begint het mee. Dat bepaalt onder andere de kwaliteit. Daarom is Slagerij Walburg ook nauw betrokken bij de herkomst van het vee.

Niet in de laatste plaats, naast ons ambachtelijk kwaliteitsvlees gaat het vooral om goede service en persoonlijke aandacht. We hebben een kleine winkel met een prettige sfeer, waar we persoonlijk contact hebben met onze klanten.

Openingstijden
Vrijdag
Van 09.00 - 12.00 uur
Van 13.00 - 18.00 uur

Zaterdag
Van 08.00 - 12.00 uur

Graag tot ziens in onze winkel!
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!