Waadhoeke streekbeleving
Waadhoeke streekbeleving
 
 

Bildts Genot

Lokaal, puur & vers voedsel direct van de boer!
Producten uit de streek met een unieke vruchtbare bodem.

De streek ‘Het Bildt’ is een bron van heerlijke producten gegroeid in de zilte
buitenlucht, vlakbij de Waddenzee. Aardappelen, uien en winterpeen zijn een aantal van de meest geteelde én gewaardeerde producten. Bildts Genot maakt het mogelijk om als liefhebber te profiteren van producten uit dit unieke stukje Nederland. Ook in aangrenzende gebieden worden heerlijke producten geteeld die de frisse wind uit Het Bildt meekrijgen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft deze (h)eerlijke producten te proeven. Daarom zijn wij dit initiatief in 2020 gestart en merken dat er jaarlijks steeds meer vraag is. Niet iedere boer heeft de tijd en motivatie om zich hier mee te moeien, maar wij vinden het juist leuk. Leuk om iedereen het verhaal van de streek en de producten te vertellen en hopelijk ook te overtuigen van onze vakkennis.

Openingstijden
Onze producten zijn afhankelijk van de seizoenen. Dat houdt in dat er niet het gehele jaar producten uit de streek te verkrijgen zijn. Daarom kiezen wij bewust om in de zomermaanden gesloten te zijn. Zie onze website BildtsGenot.nl voor de actuele openingstijden.

Proef of ervaar het zelf!
Oudebildtdijk 487, 9076 GP Sint Annaparochie
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!