Waadhoeke sport en recreatie
Waadhoeke sport en recreatie
 
 

Sportcentrum Bloemketerp

Gezond en gezellig
Bij Sportcentrum Bloemketerp ben je altijd verzekerd van een gevarieerde en professionele training. Of je nu als doel hebt om conditie op te bouwen, spieren te versterken, vet te verbranden en/of het figuur te verbeteren. In ons sportcentrum, gevestigd in Franeker, staat bewegen en gezondheid centraal.

Voeding
Body Support biedt persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met een Body Support coach ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk.

Fitness
Wil jij fitter worden? Samen met onze instructeurs maak je een persoonlijk fitnessprogramma waarmee je jouw doelen gaat behalen. Tijdens het trainen bij Sportcentrum Bloemketerp maak je gebruik van geavanceerde apparatuur, losse gewichten en functionele oefeningen. Er is altijd een instructeur aanwezig om je te helpen!

Groepslessen
Word jij extra gemotiveerd door muziek en sport je liever in groepsverband? Sportcentrum Bloemketerp heeft een gevarieerd aanbod van groepslessen. De groepslessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs. Of je nou een beginner of gevorderd bent, aan je conditie wilt werken of juist je spieren wilt versterken: jij kiest wat bij je past!

Personal training
Of je wilt afvallen of juist wilt aankomen, je wilt kort en effectief trainen of je wilt juist net beginnen met trainen maar mist net dat extra stukje motivatie, personal training is ook geschikt voor jou!

Squash en Racquetball
Squash is uitgeroepen tot de gezondste sport ter wereld met een gemiddelde verbranding van 600 calorieën per uur! Squash en Racquetball zijn een dynamisch, snel, kort en effectief balspel op een indoor squashbaan. Voor velen is het de uitlaatklep om even helemaal los te gaan en je verstand op nul te zetten. Wanneer je bezig bent merk je bijna niet dat je intensief aan het sporten bent.

Wellness
Kom na het sporten verdiend genieten in onze wellness! In ons Sportcentrum kan je gebruik maken van de sauna, een infraroodcabine en massagestoelen. Of kom op adem in onze lounge, koffie en thee is inclusief!

 
Burg. J. Dijkstraweg 3, 8801 PG Franeker
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!