Waadhoeke kunst en cultuur
Waadhoeke kunst en cultuur
 
 

B&B Kunstkamer Franeker

Slapen tussen Kunst en Design dat kom je niet elke dag tegen . . .
 
Ons concept . . .
Vanuit de inmiddels bekende ‘KunstKamer Franeker’ hebben wij in de afgelopen tijd ons concept aangepast. Wij blijven ons richten op het verbinden maar nu vanuit een B&B met hetzelfde beeldmerk van de ‘KunstKamer Franeker’ Het slapen tussen Kunst en Design staat voorop. Het is dus niet zomaar overnachten, maar gasten laten ervaren dat kunst door o.a. onze kunstproeverij inspireert, dat cultuur bijdraagt aan nieuwe ervaringen en recreatie een ontspannend effect heeft op ieders welbevinden. Het uitgangspunt van ons nieuwe concept was niet alleen een B&B KunstKamer Franeker, maar heeft ook als doel om toekomstige gasten meer uit te nodigen om langer in de gemeente Waadhoeke te blijven.
 
We doen het met elkaar . . .
Er is zoveel te beleven in onze gemeente en dat willen wij promoten. Maar een ontdekkingstocht naar naastgelegen gemeenten wordt ook door ons gestimuleerd. En ja . . . de eerste gasten zijn inmiddels geweest en zij waren erg onder de indruk van dit nieuwe concept. Dat is natuurlijk meegenomen . . . maar aandacht vragen voor je gemeente . . . dat doe je niet alleen . . ., maar met elkaar en door juist die verbinding te zoeken met de ander in onze gemeente hopen wij op een goede samenwerking.  U begrijpt het al: Wij staan dus open voor leuke en interessante ideeën om onze toekomstige gasten dit te laten beleven. U bent altijd welkom om onze bijzondere B&B KunstKamer Franeker eens te komen bezoeken. Wel ons even van tevoren bellen natuurlijk.
 
U verblijft . . .
. . . in een B&B met een ruimte van 100 m2 . . . en dat voor twee personen: dat kom je niet vaak tegen . . . er heerst een rustige, ontspannen en kunstzinnige sfeer. . . zeker een prikkel voor onze gasten om langer te willen blijven. De kamers lopen in elkaar over en zijn daardoor rolstoelvriendelijk. Wij hebben ervoor gekozen om geen huisdieren in onze B&B te ontvangen. Voor onze producten zoeken wij zoveel mogelijk verbinding met leveranciers uit de gemeente Waadhoeke die ook een duidelijke visie hebben op duurzaamheid en werkgelegenheid m.n. ook voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Zo helpen en zorgen wij er met elkaar voor dat duurzaamheid, respect voor wie je bent niet bijzonder is. Wat voor ons niet nieuw is . . .: zoveel mogelijk Kunst en Cultuur onder ieders aandacht te blijven brengen. Dit was onze passie en dat blijft onze passie!
 
Kunst-Interieuradvies . . .
Wij adviseren, helpen u graag met de mogelijkheden om bestaande of nieuwe kunstobjecten te laten integreren in uw huidige- of toekomstige ruimte.
Kunst op de werkvloer laat meer zien over de cultuur van het bedrijf, verbindt en zorgt voor een zekere dynamiek met een positieve uitstraling. Kunstbeleving op de werkvloer zorgt voor zoveel goeds en vermindert stress en dat komt helemaal ten goede aan het werkethos.
 
Uw zakelijke relaties . . .
. . . breng je niet zomaar ergens onder . . . misschien een tip aan de ondernemers: zou u het niet interessant vinden om uw zakelijke relaties eens in deze bijzondere B&B te laten verblijven? Deze belevingsruimte is daar uitermate geschikt voor. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw relaties het naar hun zin te maken. Er kunnen na een bespreking op een rustige manier nog zaken worden afgewerkt in deze ruime sfeervolle ruimte. En weet u . . .  slapen tussen Kunst en Design zorgt voor een rustgevende sfeer en inspiratie die meegenomen zullen worden in de verdere momenten die volgen. Wij presenteren een B&B ‘zaken arrangement’. Dit arrangement staat niet op onze website . . . gewoon omdat wij dit met u zo passend mogelijk voor uw relatie willen aanbieden. Het voorstel is om onze B&B eens te bezoeken en wellicht nemen wij dan het arrangement met u door.
 
Bezoek ook eens onze website: www.kunstkamerfraneker.nl of stuur een bericht naar ons mailadres: mail@kunstkamerfraneker.nl.
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!