Waadhoeke bouw en industrie
Waadhoeke bouw en industrie
 
 

Elektrotechniek Franeker

Totaalaanbieder
ET-F is een totaalaanbieder op het gebied van elektrotechniek en duurzame techniek. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen bedienen wij zowel particulieren en de zakelijke markt in het noorden van Nederland.

Zakelijk worden wij ingezet voor de technische dienstverlening in zowel utiliteit, industrie en woningbouw. Wij zorgen voor veilige, rendabele en betrouwbare installaties.

Elektrische Installatie
Van bedrading leggen tot het aansluiten van groepenkasten, verlichting tot schakelmateriaal. Bij nieuwbouw en verbouw voor particulier en utiliteit. 

Groepenkast Vervangen
Groepenkast laten vervangen of extra groepen laten aanleggen? Vervangen van de groepenkast is al mogelijk van € 365,-

Laadpalen
Op zoek naar een zakelijke laadpaal bij je bedrijf of een thuislaadpaal om je elektrische auto op te laden? Wij leveren laadpalen inclusief installatie.

Zonnepanelen
Laat jouw zonnepanelen installeren door ET-F. Wij maken altijd gebruik van A++ kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal voor lange levensduur garantie. 

Energieopslag
Slimme energieopslag met een thuisaccu voor zonnepanelen. Een thuisaccu geeft meer vrijheid én je bent nog minder afhankelijk van je energieleverancier.

Infrarood verwarming
Verwarmen met infrarood? Dat kan zowel binnen als buiten op je terras. Gebruik het als bijverwarming of als alternatief voor gasgestookt verwarmen. 


 
Oostelijke Industrieweg 10, 8801 JW Franeker
Suggesties? We zien graag je voorstel tegemoet!